Sitemap 

Home
Volgende activiteit
Agenda 2019
Welkomsbrochure
Recht op
Spaarkaart
Kortingskaarten
Fotoboek
De Gezinsbond
Over Grotenberge
Links
Contact
Forum
Met dank aan

Home

De Gezinsbond Grotenberge - Godveerdegem  heet u welkom!

Grotenberge, en Godveerdegem zijn deelgemeenten van Zottegem, Poort van de Vlaamse Ardennen en centraal gelegen in Zuid-Oost-Vlaanderen.

De gemeente Grotenberge telt 1.324 inwoners en bestrijkt een oppervlakte van 4.66 vierkante km. Het hoogstgelegen punt (93m) ligt in de buurt van de Posterij en de Pardassenhoek en vormt de waterscheidingslijn tussen Schelde en Dender.

BreiveldeGrotenberge bezit heel wat mooie plaatsen. Zo is er het Domein Breivelde waar je rustig kan kuieren tussen de eeuwenoude bomen en de prachtige vijvers van het 14 ha groot kasteelpark.

Of je kan meer dan een eeuw terugkeren in de tijd en de unieke sfeer opsnuiven in het gezellige museum voor Folklore. Maar ook de vele café's en restaurantjes geven aan dat Grotenberge een bruisende gemeenschap heeft waar het goed is om te leven.

Godveerdegem telt  988 inwoners en bestrijkt een oppervlakte van 3,26 vierkante km.

Bezienswaardigheden:
 
De Sint-Paulus-Bekeringkerk is beschermd als monument, samen met de pastorie.
De kapel van Onze-Lieve-Vrouw-van-Bijstand, uit de 18de eeuw.
 
De Molenbeek- Ter Erpenbeek heeft zijn bron in Godveerdegem.
De Gezinsbond Grotenberge - Godveerdegem telt 13 bestuursleden en meer dan 160 leden. Het hele jaar door zijn er tal van activiteiten voor kinderen en voor volwassenen. Neem gerust een kijkje in ons fotoboek. Je vindt er ongetwijfeld heel wat leuke momenten terug.
 
Eind 2009 is de afdeling Godveerdegem gefusioneerd met deze van Grotenberge
 
Voor de meeste activiteiten kunnen zowel leden als niet-leden zich inschrijven hoewel deze laatste dan meestal een iets hogere bijdrage betalen in de deelnamekosten. Alle evenementen worden steeds aangekondigd via het ledenblad 'De Bond' en via deze website.

Wil je ook graag deel uitmaken van de Gezinsbond Grotenberge? Schrijf je dan hier in of neem contact op met één van onze bestuursleden. Die helpen je zeker verder. Welkom in Grotenberge!


Nieuws

Eerstvolgende activiteit:
 
 
 
 
PAASONTBIJT
 
OP MAANDAG 22 APRIL 2019

 


 

 

 

 


 


Privacyverklaring Print deze pagina
© 2006, e - C O M P A S S   bvba, All Right Reserved.