Lid worden

Voor maar 40 euro per jaar is je gezin lid van de Gezinsbond. Je ontvangt dan om de twee weken het ledenblad, je kunt deelnemen aan de bondsactiviteiten en je geniet van alle voordelen en diensten die de Gezinsbond te bieden heeft.

Bovendien steun je met je bijdrage de grootste gezinsbeweging in Vlaanderen. Dank zij uw steun kunnen wij de belangen van de gezinnen nog beter en met nog meer kracht verdedigen.

Om lid te worden, kan je terecht bij de verantwoordelijke van onze plaatselijke afdeling op het nummer 09/360.93.89, via e-mail anita.vergote@gmail.com of via één van de overige bestuursleden.

Je kan ook rechtstreeks bij de centrale leden- en abonnementendienst in Brussel op het telefoonnummer 02/507.88.88 of via e-mail naar ledendienst@gezinsbond.be. Je ontvangt dan alle verdere informatie.

Je kan ook gratis lid worden naar aanleiding van een geboorte, en op voorwaarde dat je eerder nog nooit lid was (betalend of gratis) van de Gezinsbond. Bovendien ontvang je dan eveneens gratis het tijdschrift "Brieven aan Jonge Ouders".

Alvast hartelijk welkom bij de Gezinsbond.